Integratieve massage     

Integratieve massage streeft, in een reeks massages, naar een zo optimaal mogelijke combinatie van de drie onderstaande massagevormen zodat er een volledig 'op het lijf geschreven' massage ontstaat. Aangepast aan de behoefte van het moment. Integratieve massage laat drie massagevormen samensmelten tot één vloeiend geheel.

  • Dynamische puls-massage: Je wordt in deze massage op zachte en ritmische wijze gewiegd, gerold, gerekt en losgeschud. In alle lagen van het lichaam komen vloeistoffen en energieën in beweging. Mogelijk geblokkeerde energie gaat hierdoor weer vrij stromen. Er ontstaat diepe ontspanning en innerlijke rust. Het zelfhelende vermoegen van het lichaam wordt in werking gezet.
  • Intuïtieve massage: Dit is een massage met warme olie. Rustige strijkingen afgewisseld met diepere knedingen en fricties dragen bij aan een tedere weldaad voor lichaam en geest.
  • Polariteitsmassage: Met deze massage wordt afgerond. Door de handen zachtjes op verschillende plaatsen neer te leggen kan de levensenergie in het lichaam vrijer gaan stromen.