Zwangerschapsmassage / massage in zijligging       

Je zwangerschap is een unieke tijd. Er gebeurt in een relatief korte tijd erg veel in je lichaam. Hormonen veranderen je spieren en gewrichten. Alles wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor het kind en je voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent. Soms krijg je last van lichamelijke klachten als pijn in je nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en slecht slapen.

Tijdens de zwangerschap kan je lichaam wel wat extra aandacht gebruiken! Massage kan hierin veel verlichting geven. De massage laat je zwangerschap bewuster ervaren, waardoor je de signalen die het lichaam afgeeft duidelijker voelt. Het verbetert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten, geeft een diepe ontspanning, verzacht en geeft een geluksgevoel.

De zwangerschapsmassage is gericht op ontspanning en wordt gegeven vanuit intuïtie, met respect en liefdevolle aandacht. Na verloop van tijd wordt het moeilijker om op de buik te liggen. Ik kan je een gehele massage in zijligging geven, eveneens een weldadige positie om gemasseerd te worden.