Wie ben ik?

Ik zie mezelf als een laatbloeier, een bloem die later opkomt dan andere.
Vaak was ik bezig obstakels uit de weg te ruimen en kwam ik niet ten volle tot bloei.
Mijn levenservaring geeft me het voordeel dat ik steeds beter kan reflecteren en daardoor minder gevoelig ben geworden voor erkenning van anderen. De bagage die ik zelf al heb, hoeft een ander niet aan mij te geven. Dit alles geeft me ruimte om met empathie en integer met een ander om te gaan.

 

Het gaat niet om hoeveel jaar we al hebben geleefd,
maar om wat we doen met de tijd die ons rest.
Het leven is een marathon, geen sprint.

 

Mijn dans

Tijdens mijn opleiding Zingeving en Spiritualiteit (Academie voor Geesteswetenschappen) maakte ik kennis met ‘vrij dansen’. Ik ontdekte al snel dat het dansen, de muziek en de verbinding me op een diepere laag in contact brachten met mezelf, mijn gevoel en emoties. Via Stem- en lichaamswerk (De Kleine Tiki) kwam ik in contact met massage. Ik werd geraakt door wat het gevoelsmatig met me deed. Ik volgde een energetische massageopleiding (Malva) en heb een intuïtieve massageopleiding afgerond (Sabaaydi).

Bij De Stroming volgde ik de opleiding tot Integratief Masseur. Dat was een juiste keuze: alle eerder gevolgde opleidingen vloeiden samen. Het past helemaal bij me om de drie massagevormen (intuïtieve massage / dynamische puls-massage / polariteitsmassage) te verweven tot een 'op het lijf' geschreven behandeling. Het voelt voor mij als een dans om te masseren, in verbinding zijn is zo mooi.

En zo sta ik volop in bloei !

 

Ik ben een leerling van het leven,
Ik ben een leerling voor het leven.